December 23, 2014

God Jul på er alla!

Jag vill passa på att önska er alla en riktigt god jul. Självklart sitter man inne och spelar lite poker. Det har blivit lite av en tradition för mig. Och eftersom jag inte har familj behöver jag inte känna mig skyldig för att jag smiter ifrån familjen. Jag sitter med min sillmacka på hembakt vörtbröd och har de riktigt bra tycker jag. Alla andra sorgliga själar dyker ju upp vid borden och börjar donera nu. Det riktiga julbordet sparar jag dock tills imorgon. Då ska jag fixa egna köttbullar och prinskorv. Skinkan har jag köpt för det är ingenting som jag orkar med att styra själv. Det tar alldeles för lång tid.

Så vad ska spelas idag och imorgon? Jag kört turneringar. Jag gillar att spela riktiga långkörare när man är ledig och inte behöver skämmas för att man sitter inne. Hur som helst så vill jag framföra en god jul-hälsning till alla mina läsare.